AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kediyi öldürmek

Kahve falında beyaz kediyi öldürmek

Kahve falında beyaz kediyi öldürmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kediyi öldürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Kahve falında beyaz kedi öldürmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kediyi öldürmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kedinin öldüğünü görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin öldüğünü görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin kediyi öldürmesini görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedilerin öldüğünü görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, daha rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kediyi öldürmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, sıkıntıların azalacağına işarettir.

Kahve falında yavru kedinin öldüğünü görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir