AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kediyi öldürmek

Kahve falında siyah kediyi öldürmek

Kahve falında siyah kediyi öldürmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kediyi öldürmek gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Kahve falında siyah kediyi öldürmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kedi öldürmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kedinin saldırdığını görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yavru kedi görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah büyük kedi görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, yapılan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kedi kovalamak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında siyah kedi sevmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir