Kahve falında kediyi taşla öldürmek

Kahve falında kediyi taşla öldürmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi taşla öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin konuşmaları size bir uzaylıyla konuşuyormuş gibi bir etki yapsa da, belli başlı cümleler kendi içinde bir önem arz ediyor olabilir.

Kahve falında kediyi taşla öldürmek emrinde insan çalıştıracağına, emeğinden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında kediye taş atmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında taşla öldürmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında taşla adam öldürmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında taşla yılan öldürmek aile içinde de bereketin artacağına, canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşla köpek öldürmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine delalettir.

Kahve falında taşla fare öldürmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, işyerini kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı taşla öldürmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top