AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi öldüreni görmek

Kahve falında kedi öldüreni görmek

Kahve falında kedi öldüreni görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına işaret eder.

Kahve falında kedi öldüreni gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, kariyerinizi veya genel anlamda mesleğinizle ilgili bazı konuları hafife almamalısınız.

Kahve falında kedi yavrusu öldürmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalettir.

Kahve falında kedi ve köpek öldürmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmek üzere olan kedi görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin kediyi öldürdüğünü görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işarettir.

Kahve falında kazayla kedi öldürmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, idealist kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında öldürülen kedi görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi boğarak öldürmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına inanılır.

Kahve falında kedi öldüren görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir