AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kovaladığını görmek

Kahve falında kedi kovaladığını görmek

Kahve falında kedi kovaladığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, rızkının bollaşacağına, rütbesinin artacağına yorulur.

Kahve falında kedi kovaladığını gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında evden kedi kovalamak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin kovaladığını görmek çok ünlü bir kişi olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kedileri kovalamak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük bir rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kedi kovalamak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kediyi kovalamak işlerindeki karın artacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya yorulur.

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir