AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin seni kovaladığını görmek

Kahve falında kedinin seni kovaladığını görmek

Kahve falında kedinin seni kovaladığını görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin seni kovaladığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Kahve falında kedinin seni kovaladığını görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin seni kovaladığını görmek güzel işler yapacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında atın seni kovaladığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında birinin seni kovaladığını görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine alamet eder.

Kahve falında aslanın seni kovaladığını görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin seni ısırdığını görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, sahip olacağı malın faazlalığına rivayet eder.

Kahve falında kedinin seni tırmaladığını görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kediyi kovalamak eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir