AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi konuşurken görmek

Kahve falında kediyi konuşurken görmek

Kahve falında kediyi konuşurken görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, yeni işlere gireceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi konuşurken gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Kahve falında kediyi konuşurken görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında konuşulanı duymamak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla konuşurken görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini konuşurken görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında eşini başkasıyla konuşurken görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında konuşurken ağlamak konuşmaz olacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonla konuşup ağlamak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir