AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini başkasıyla konuşurken görmek

Kahve falında eşini başkasıyla konuşurken görmek

Kahve falında eşini başkasıyla konuşurken görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Kahve falında eşini başkasıyla konuşurken gördüyseniz:

  • Göreceksiniz spordan sonra her şeyi farklı bir şekilde değerlendireceksiniz.

Kahve falında eşini başkasıyla konuşurken görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeği konuşurken görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla konuşulduğunu görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı konuşurken görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek pek az kazanç getireceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında konuşup gülmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini konuşurken görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvanı konuşurken görmek eve kapanacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir