AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini konuşurken görmek

Kahve falında kendini konuşurken görmek

Kahve falında kendini konuşurken görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, ortağından ayrılacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini konuşurken gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Kahve falında eşini başkasıyla konuşurken görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini konuşurken görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birini konuşurken görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında konuşulduğunu görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında hayvanı konuşurken görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işarettir.

Kahve falında bebeği konuşurken görmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşamayan birini konuşur görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir