AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi kafeste görmek

Kahve falında kediyi kafeste görmek

Kahve falında kediyi kafeste görmek işlerin devam edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, rahat bir döneme girileceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hayırlı işlere imza atacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi kafeste gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almalısınız.

Kahve falında kediyi kafeste görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafesin içinde kedi görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde kedi görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kafeste kedi görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kediyi kafese koymak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına yorulur.

Kahve falında kendini kafeste görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslanı kafeste görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine delalettir.

Kahve falında kafesde aslan görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, edilen duaların kabul edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir