AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafes içinde kedi görmek

Kahve falında kafes içinde kedi görmek

Kahve falında kafes içinde kedi görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde kedi gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işleri, planları veya iş birliklerini başlatmadan önce bir sağlama yapmanızda fayda var.

Kahve falında kafesin içinde kedi görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde kedi görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafeste kedi görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine delalettir.

Kahve falında kediyi kafeste görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında kediyi kafese koymak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafes içinde maymun görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yalnız kalmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir