AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kafeste görmek

Kahve falında kendini kafeste görmek

Kahve falında kendini kafeste görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini kafeste gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için para harcamak zorunda değilsiniz unutmayın.

Kahve falında kafesde kuşlar görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında papağan kafesi görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Kahve falında kafese girmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çektiği zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında demir kafes görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kafes görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercini kafese koymak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kafes içinde insan görmek çok zor duruma düşüleceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalettir.

Kahve falında kuşun kafese girdiğini görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, fesada bulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir