AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafeste kedi görmek

Kahve falında kafeste kedi görmek

Kahve falında kafeste kedi görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına işarettir.

Kahve falında kafeste kedi gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelebilecek iniş çıkışlı durumlar, aşırılıklar veya ani değişiklikler karşısında şaşırsanız da, tolere etmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kafes içinde kedi görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında kediyi kafeste görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine inanılır.

Kahve falında kafesin içinde kedi görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi kafese koymak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında kafeste kedi görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kafes içinde aslan görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde yılan görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir