AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi ıslatmak

Kahve falında kediyi ıslatmak

Kahve falında kediyi ıslatmak yalan söylemeyeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi ıslatmak gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiç kimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında kediyi ıslatmak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ıslatmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış kedi görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, yiyip içeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet eder.

Kahve falında altına ıslatmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç ıslatmak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda ıslanmamak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin altını ıslattığını görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir