AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda ıslanmamak

Kahve falında suda ıslanmamak

Kahve falında suda ıslanmamak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda ıslanmamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yenilik yapmak veya yeni stratejiler belirlemek isterken daha önce denediğiniz yol ya da araçları kullanmamanızda fayda var.

Kahve falında suda ıslanmamak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurdan ıslanmamak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarını ıslatmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında birini ıslattığını görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ıspıt görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeği ıslatmak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birilerini ıslatmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin seni ıslattığını görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir