AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ıslatmak

Kahve falında kedi ıslatmak

Kahve falında kedi ıslatmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, amacına ulaşabileceğine, müşterilerinin çoğalacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ıslatmak gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Kahve falında ıslanmış kedi görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi ıslatmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ıslatmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin altını ıslattığını görmek rızkının çeşitleneceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ısparta halı görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslanmış kitap görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, imkânların çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslanmış ekmek görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanmamak emeklerinin karşılığını bulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir