AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzuya yem vermek

Kahve falında kuzuya yem vermek

Kahve falında kuzuya yem vermek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzuya yem vermek gördüyseniz:

  • Geri dönüşü olabilecek yatırımlar hariç, diğer konulara itibar etmemenizde fayda var.

Kahve falında kuzuya yem vermek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuşlara yem atmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında yılana yem vermek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akvaryum balıklarına yem vermek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, büyük miktarda para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında timsaha yem vermek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında yemek yemeye gitmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek yemi görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yeni işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oltaya yem takmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir