AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye et atmak

Kahve falında kediye et atmak

Kahve falında kediye et atmak huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediye et atmak gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda yapacağınız bir değişiklik hedeflerinize ulaşmanızda da etkili olabilir.

Kahve falında kediye et atmak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında kediye taş atmak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, karalar bağlayacağına işarettir.

Kahve falında kediyi kuyuya atmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kara kediyi atmak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine yorulur.

Kahve falında kediyi üstüne atmak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında kediyi atmak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden kedi atmak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, kötü duygularını yeneceğine delalet eder.

Kahve falında kedileri atmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir