AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi atmak

Kahve falında kediyi atmak

Kahve falında kediyi atmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi atmak gördüyseniz:

  • Farklı taraftan gelen öngörülmemiş bir öneri veya ima belli bir anlaşmanın, düzenlemenin veya üzerinde durulan bir konunun ihtiyacı olan şey olabilir.

Kahve falında kediyi ateşe atmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kedi atmak istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işaret eder.

Kahve falında kediyi suya atmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ayrılanların birleşeceğine yorulur.

Kahve falında kedileri evden atmak çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi camdan atmak şansının da döneceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında kediyi atmak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kediyi atmak hayatının yolunda gideceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedilere balık atmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir