AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedileri atmak

Kahve falında kedileri atmak

Kahve falında kedileri atmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, evlatlarından memnun olacağına inanılır.

Kahve falında kedileri atmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan istikrar sağlanabilir.

Kahve falında kediyi üstüne atmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan kedi atmak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine inanılır.

Kahve falında camdan kedi atmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedileri atmak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye taş atmak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi kuyuya atmak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kediye tekme atmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kediyi aşağı atmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir