AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kediyi atmak

Kahve falında kara kediyi atmak

Kahve falında kara kediyi atmak yaşamını kolaylaştıracağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, çirkin amellere, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına yorulur.

Kahve falında kara kediyi atmak gördüyseniz:

  • Bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kara kediyi evden atmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara kedi atmak yeni iş teklifleri alacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kara kediyi atmak kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına yorulur.

Kahve falında kara kedinin saldırdığını görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kedi yavrusu görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kara kediler görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, hayattan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara kedi saldırdığını görmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir