AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye balık vermek

Kahve falında kediye balık vermek

Kahve falında kediye balık vermek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kediye balık vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuların, planların veya projelerin çok fazla üzerine düşüyor olabilirsiniz.

Kahve falında balık yiyen kedi görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kedinin ağzında balık görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kedilere balık vermek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kediye balık vermek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işaret eder.

Kahve falında balık ve kedi görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ve balık görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi balıkla beslemek iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir