AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve balık görmek

Kahve falında kedi ve balık görmek

Kahve falında kedi ve balık görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi ve balık gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler olabilir.

Kahve falında kediye balık vermek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında kedi ve balık görmek ömrün uzun olmasına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek sorunların atlatılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kediyi balıkla beslemek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık ve kedi görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında kedi balık görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, yeni bir yola gireceğine delalet eder.

Kahve falında kedilere balık atmak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık yiyen kedi görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir