AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilere balık vermek

Kahve falında kedilere balık vermek

Kahve falında kedilere balık vermek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kedilere balık vermek gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden veya sinirlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kedilere balık atmak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında kedi ve balık görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi balık görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık ve kedi görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, büyük bir makama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık yiyen kedi görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine yorulur.

Kahve falında kedilere balık vermek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi balıkla beslemek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir