AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ve kedi görmek

Kahve falında balık ve kedi görmek

Kahve falında balık ve kedi görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık ve kedi gördüyseniz:

  • Bazı şeyler hakkında hipotezlerinizi başka bir aya bırakmanızda fayda var.

Kahve falında kedilere balık atmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalettir.

Kahve falında kedi ve balık görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında kediyi balıkla beslemek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında balık ve kedi görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi balık görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, gelirinin artacağına yorulur.

Kahve falında kedinin ağzında balık görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında balık yiyen kedi görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına işaret eder.

Kahve falında kediye balık yedirmek hayırlı bir haber alınacağına, kazancının epey düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir