AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi balıkla beslemek

Kahve falında kediyi balıkla beslemek

Kahve falında kediyi balıkla beslemek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, strese gireceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi balıkla beslemek gördüyseniz:

  • Değerli bir amaç için yardımdan çekinmemeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kediyi balıkla beslemek dedikodu edeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında yavru kedi beslemek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi ve köpek beslemek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında kediyi beslemek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında kediyi ekmekle beslemek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kediyi beslediğini görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kedi yavruları beslemek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi beslediğini görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir