AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda başkasının boğulduğunu görmek

Kahve falında suda başkasının boğulduğunu görmek

Kahve falında suda başkasının boğulduğunu görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında suda başkasının boğulduğunu gördüyseniz:

  • Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir.

Kahve falında kızının suda boğulduğunu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun suda boğulduğunu görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suda boğulmak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin suda boğulmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğulmaktan korkmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına tabir olunur.

Kahve falında boklu suda yüzmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, önemli kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin suda boğulduğunu görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir