AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulurken kurtulmak

Kahve falında suda boğulurken kurtulmak

Kahve falında suda boğulurken kurtulmak kurulu bir düzene sahip olacağına, kötü duygularından arınacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yeni bir araca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulurken kurtulmak gördüyseniz:

  • Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Kahve falında suda boğulmadan kurtulmak hayırlı terfiler alınacağına, hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtulmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında suda boğulurken kurtulmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğulurken kurtulduğunu görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında boğulmaktan kurtulduğunu görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtulmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, dertlerine derman bulacağına delalettir.

Kahve falında denizde boğulmak üzereyken kurtulmak korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalettir.

Kahve falında dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir