AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulmuş kedi görmek

Kahve falında suda boğulmuş kedi görmek

Kahve falında suda boğulmuş kedi görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, günahlarının affedileceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda boğulmuş kedi gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da düzenlemede bazı ufak tefek değişiklikler yapılması gerekiyor.

Kahve falında suda boğulmuş kedi görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize rivayet eder.

Kahve falında kedinin suda boğulduğunu görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının suda boğulduğunu görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında suda boğulup ölmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında çocuğun suda boğulmak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına inanılır.

Kahve falında suda boğulmadan kurtulmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşinin suda boğulduğunu görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir