AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu ve kedi görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve kedi görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve kedi görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve kedi gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve kedi görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında eve muhabbet kuşu girdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu sevmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu öldüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, dinde olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafes içinde muhabbet kuşu görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında iki muhabbet kuşu görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yavruları görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir