AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye kıyma vermek

Kahve falında kediye kıyma vermek

Kahve falında kediye kıyma vermek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediye kıyma vermek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Kahve falında kediye kıyma vermek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine delalettir.

Kahve falında kedinin kıyma yediğini görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kıyma makinesi görmek sözlerinden çıkmayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolapta kıyma görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek yemek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası kıyma yemek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında kıymalı pide almak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıymalık et görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir