AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kesildiğini görmek

Kahve falında kedinin kesildiğini görmek

Kahve falında kedinin kesildiğini görmek elinin darlığa düşeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kedinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Kahve falında kedi kesip pişirmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi kesilirken görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında kedinin kesildiğini görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kedi kesip yemek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kesildiğini görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi kesilmesi görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Kahve falında et kesip dağıtmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağının kesildiğini görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, doğru olanı seçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir