AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kesilirken görmek

Kahve falında kedi kesilirken görmek

Kahve falında kedi kesilirken görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, dinini yaşayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, isyan edeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kesilirken gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Kahve falında kedi kesip yemek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kedi kesilirken görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya işaret etmektedir.

Kahve falında kedi kesilmesi görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kesildiğini görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi kesip pişirmek refah içinde olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kedinin kesildiğini görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sakalının kesildiğini görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kesilerek öldürüldüğünü görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir