AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kesildiğini görmek

Kahve falında kedi kesildiğini görmek

Kahve falında kedi kesildiğini görmek çaresizleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, huzurunun yerinde olacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kedi kesildiğini gördüyseniz:

  • Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında kedi kesip yemek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin kesildiğini görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, böylece kendine güveneceğine yorulur.

Kahve falında kedi kesildiğini görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında kedi kesilirken görmek duygularının karşılıklı olacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi kesip pişirmek kafasını toparlayamayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi kesilmesi görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin saçının kesildiğini görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kesilirken görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir