AnaSayfa / Genel / Kahve falında et kesip dağıtmak

Kahve falında et kesip dağıtmak

Kahve falında et kesip dağıtmak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, acı tecrübeler edineceğine, gelirinin çoğalacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında et kesip dağıtmak gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Kahve falında et kesip dağıtmak çok büyük çaba sarfedeceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında karpuz kesip dağıtmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında pasta kesip dağıtmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, hayat boyu desteği olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deve eti dağıtmak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, yüksek diploma alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı et dağıtmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında et pişirip dağıtmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pilav ve et dağıtmak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında etli pilav dağıtmak ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir