AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kesip yemek

Kahve falında kedi kesip yemek

Kahve falında kedi kesip yemek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kedi kesip yemek gördüyseniz:

  • Biraz vurdum duymaz yapıda olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında kedi kesip yemek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında kedi kesip pişirmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, saadetinin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi kesilmesi görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin kesildiğini görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kedi kesildiğini görmek işlerinin yolundan çıkacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi kesilirken görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, nahoş sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında yaş pasta kesip yemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında köpek kesip yemek fakirlikten kurtulacağına, gözyaşının dineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir