AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kaka yaptığını görmek

Kahve falında kedinin kaka yaptığını görmek

Kahve falında kedinin kaka yaptığını görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, her zaman haklının yanında olacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Herkesin biraz motivasyona ihtiyacı vardır.

Kahve falında kedi kakası görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin kaka yaptığını görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kakanı yapmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında altına kaka yapan birini görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine yorulur.

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kakasında kurt görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında altına kaka yaptığını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir