AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kakası görmek

Kahve falında kedi kakası görmek

Kahve falında kedi kakası görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, evlerine dünürcü geleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi kakası gördüyseniz:

  • Daha çok sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında kedi kakası görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin kaka yaptığını görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kakasını temizlemek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kakayla oynamak zor zamanların böylece geride kalacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalet ve kaka görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerinde kaka görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin altına kaka yaptığını görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir