AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakasında kurt görmek

Kahve falında kakasında kurt görmek

Kahve falında kakasında kurt görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında kakasında kurt gördüyseniz:

  • Yanlış yorumlanabilirsiniz veya çok agresif veya açık sözlü olmanız durumunda bazı şeyler için suçlanabilirsiniz.

Kahve falında kurtlu kaka görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kakada kıl kurdu görmek üzüntülerin son bulacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kaka kurdu görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulur.

Kahve falında kakasında kurt görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka içinde kurt görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kakada kurt görmek masa başı bir işe girileceğine, ticarette öne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kakası görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında ayakta kaka yapmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir