AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak gördüyseniz:

  • Hatalarından ya da başarısızlıklarından sizi sorumlu tutmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak emrinde insan çalıştıracağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırında kaka görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, rakipleri mağlup edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşırına kaka yapmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdest yapmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdestini yapmak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşırda kaka görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işarettir.

Kahve falında beyaz kaka yapmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında mutfağa kaka yapmak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir