AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına kaka yapan birini görmek

Kahve falında altına kaka yapan birini görmek

Kahve falında altına kaka yapan birini görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işlerinin kötüye gideceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında altına kaka yapan birini gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında altına kaka yapmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kakasını altına yapmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında altına kaka yapan birini görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altına kaka kaçırmak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin altına kaka yaptığını görmek işlerinin rast gideceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında altına kaka yaptığını görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında altına kaka yapan bebek görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, kişinin afiyette olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun altına kaka yaptığını görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir