AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına kaka yaptığını görmek

Kahve falında altına kaka yaptığını görmek

Kahve falında altına kaka yaptığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayırlı bir evlat olacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altına kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Keyifle olayları başlatabilirsiniz.

Kahve falında altına kaka yapan bebek görmek mutluluk bulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine inanılır.

Kahve falında kakasını altına yapmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altına kaka yaptığını görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin altına kaka yaptığını görmek kendisini mutsuz edeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında altına kaka yapan birini görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun altına kaka yaptığını görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında altına kaka yapmak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında altına kaka kaçırmak daha geniş rızık elde edeceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir