AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin gözlerini görmek

Kahve falında kedinin gözlerini görmek

Kahve falında kedinin gözlerini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kedinin gözlerini gördüyseniz:

  • Metotlarınızla ilgili ihtiyacınız olmayan yorumlar yapılabilir, çok üzerinde durmayın.

Kahve falında kırmızı gözlü kedi görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin gözlerini görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi gözlü insan görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri parlayan kedi görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözleri olmayan kedi görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, onlarla ayrı düşeceğine yorulur.

Kahve falında kedinin gözünü çıkarmak sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üç gözlü kedi görmek kısmetlerin artacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir