AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç gözlü kedi görmek

Kahve falında üç gözlü kedi görmek

Kahve falında üç gözlü kedi görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, ailesini hem gururlandıracağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında üç gözlü kedi gördüyseniz:

  • Verdiğiniz karlara veya attığınız imzalara sadık kalmalısınız.

Kahve falında mavi gözlü kedi görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına inanılır.

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek büyük üzüntüler olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına delalettir.

Kahve falında gözü kör kedi görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözü olmayan kedi görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözü olmayan kedi görmek sıkıntıların sona ereceğine, kindar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediyle göz göze gelmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir