AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi gözlü insan görmek

Kahve falında kedi gözlü insan görmek

Kahve falında kedi gözlü insan görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine delalettir.

Kahve falında kedi gözlü insan gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar problemli olan bir konuya farklı bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında kedi gözlü insan görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, hayattan daha zevk alacağına alamet eder.

Kahve falında insanda kedi gözü görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin gözünü çıkarmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz mavi gözlü kedi görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tek gözlü kedi görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek eline para geçeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yeşil gözlü kedi görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir