AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi tarafından kovalanmak

Kahve falında kedi tarafından kovalanmak

Kahve falında kedi tarafından kovalanmak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, halinin iyi olduğuna, uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kedi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı meslektaşlarınızla paylaşmamalısınız.

Kahve falında kediler tarafından kovalanmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kedi tarafından kovalanmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet eder.

Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi tarafından kovalanmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işaret eder.

Kahve falında kedi tarafından kovalandığını görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan tarafından kovalanmak işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpekler tarafından kovalandığını görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine inanılır.

Kahve falında sarhoş tarafından kovalanmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir