AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kovalamasını görmek

Kahve falında kedinin kovalamasını görmek

Kahve falında kedinin kovalamasını görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, işlerin günden güne açılacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin kovalamasını gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat etmenizi veya bazı olaylar açısından daha verimli olmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kedi tarafından kovalandığını görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kedinin kovalamasını görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin fareyi kovalamasını görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kovalarken görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin kovalaması görmek fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi tarafından kovalanmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi tarafından kovalanmak kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir