AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında fare tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında fare tarafından kovalandığını görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işaret eder.

Kahve falında fare tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir tutum takınırsanız hedefe doğru başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında fare tarafından kovalandığını görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına inanılır.

Kahve falında fare tarafından kovalanmak gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işarettir.

Kahve falında fareler tarafından kovalanmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin fareyi kovalamasını görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tavşan tarafından kovalanmak kırgınlıkların biteceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kediler tarafından kovalanmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hayvanlar tarafından kovalanmak düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan tarafından kovalanmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir