AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareler tarafından kovalanmak

Kahve falında fareler tarafından kovalanmak

Kahve falında fareler tarafından kovalanmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareler tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda acil kararlar almanız veya ani tepkiler vermeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında fare tarafından kovalanmak yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare tarafından kovalandığını görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Kahve falında fareler tarafından kovalanmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine inanılır.

Kahve falında kedinin fareyi kovalamasını görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında başkaları tarafından kovalanmak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, başarısının azalacağına alamet eder.

Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak işlerin devam edeceğine, şan şöhret kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı biri tarafından kovalanmak manevi olarak da yıpranacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine inanılır.

Kahve falında kuduz köpek tarafından kovalanmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir