AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediler tarafından kovalanmak

Kahve falında kediler tarafından kovalanmak

Kahve falında kediler tarafından kovalanmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine alamet eder.

Kahve falında kediler tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında kedi tarafından kovalanmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi tarafından kovalandığını görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kedi tarafından kovalanmak hayatının yoluna gireceğine, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kediler tarafından kovalanmak ortağından ayrılacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deli tarafından kovalandığını görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından kovalanmak malının artmasını sağlayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hayvan tarafından kovalanmak Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir